Southampton v Tottenham preview

Southampton v Tottenham

Premier League oferă astăzi un singur meci, pe St.Mary’s Stadium, Sfinții primesc replica celor de la Spurs, ambele în criză de puncte, dar So’ton este în coada clasamentului și are nevoie de o victorie.

Southampton are mici probleme de lot, Maya Yoshida este în refacere după o accidentare, japonezul este în perioada de pregătire fizică și se așteaptă revenirea sa pe teren. Charlie Austin este singurul jucător al gazdelor care are probleme pe termen lung, restul lotului este apt pentru planurile lui Pellegrino.
Pentru Tottenham au apărut vești proaste în ultimele ore, Hugo Lloris este prins de o răceală și este în dubii folosirea sa, în timp ce Toby Alderweireld (probleme pulpa piciorului), Danny Rose (genunchi) și Harry Winks (gleznă) stau departe de banca de rezervă.
La capitolul statistici aflăm că Southampton este neînfrântă în ultimele cinci întâlniri directe de pe terenul propriu, totuși Tottenham a luat 28 de puncte din 33 posibile în întâlnirile directe avute, începând cu 2012.

Citeste si:  Buffon nu joaca cu Inter
Southampton are cea mai lungă perioadă fără victorie după 10 meciuri, 5 egaluri și 5 înfrângeri.
De partea cealaltă, după cinci meciuri fără victorie în deplasare, Spurs a obținut două victorii fără a primi gol, iar în ultimele trei meciuri de duminică în Premier au un golaveraj de 12-3.
Meciul va începe la ora 18 și sperăm că va fi un festival de goluri.

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’red_light’ /]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*