Angelique Kerber vorbește despre sarcină, dezvăluie când așteaptă întoarcerea ei la Grand Slam

Angelique Kerber, de trei ori campioană de Grand Slam, a dezvăluit că probabil va reveni la US Open din 2023. Kerber, în vârstă de 34 de ani, a anunțat sarcina chiar înainte de începerea US Open din acest an. Kerber, care va împlini 35 de ani în ianuarie, plănuiește să revină la tenis după sarcină.

Chiar dacă Kerber iubește Wimbledon, ea admite că întoarcerea ei de Grand Slam va veni probabil la US Open. „Cred că mă voi întoarce la sfârșitul anului. Deci, mai degrabă la New York decât la Wimbledon, dar dacă este deja la Wimbledon, atunci cu plăcere acolo”, a spus Kerber pentru Sport Bild.

Chiar înainte ca Kerber să rămână însărcinată, ea a vorbit cu Victoria Azarenka și Kim Clijsters – care s-au întors la tenis după ce au născut. „Am mai vorbit despre asta cu Kim, care a câștigat US Open de două ori ca mamă, și, de asemenea, cu Victoria Azarenka. Subiectul m-a interesat doar, chiar dacă nu eram însărcinată”, a dezvăluit Kerber. Între timp, Kerber a jucat ultima dată la Wimbledon, unde a suferit o înfrângere în turul al treilea în fața Elisei Mertens. După ce Kerber s-a retras din Toronto și Cincinnati, fanii tenisului s-au întrebat de ce Kerber nu mai joacă.

Citeste si:  Duel spaniol, Muguruza - Badosa, în semifinalele Turneului Campioanelor

Atunci, germana a anunțat vestea fericită pe Twitter. „Mi-am dorit foarte mult să joc US Open, dar în cele din urmă am decis că doi împotriva unu nu este o competiție corectă”, a scris Kerber pe Twitter. „În următoarele luni, voi lua o pauză de a călători pe glob ca jucător de tenis, dar, din nou, cred că din cel mai bun motiv posibil îmi va fi dor de voi toți”.