Andy Murray se retrage de la Dubai Duty Free din cauza unei accidentări la șold

Andy Murray se retrage de la Dubai Duty Free din cauza unei accidentări la șold

Fostul număr 1 mondial Andy Murray s-a retras de la Dubai Duty Free Tenis Championships din cauza unei „leziuni recurente la șold”, au anunțat luni organizatorii turneului.

Murray, campion în Dubai în 2017, a primit un wildcard pentru evenimentul din această săptămână și se antrena în Emirate la începutul acestei luni. Decizia de a se familiariza cu condițiile a dat roade, deoarece scoțianul în vârstă de 35 de ani a ajuns sâmbătă în finala Qatar Open.

Ne pare rău să vă informăm că Andy Murray nu poate participa la turneul din acest an”, a scris Dubai Duty Free Tennis Championships pe Twitter. „Andy a avut de-a face cu o accidentare recurentă la șold care, din păcate, l-a forțat să plece din Dubai. Îi dorim lui Andy o recuperare rapidă și sperăm să-l vedem din nou pe terenul din Dubai în curând.”

Citeste si:  Timpul trece pentru Lewis Hamilton

Murray a cunoscut un început de sezon încurajator, în special din punct de vedere al fitnessului, ieșind victorios din meciurile istovitoare de cinci seturi consecutive de la Australian Open, înainte de a termina vicecampion în Qatar.

 

Sari la bara de unelte