Andy Murray se retrage de la Dubai Duty Free din cauza unei accidentări la șold

Andy Murray

Fostul număr 1 mondial Andy Murray s-a retras de la Dubai Duty Free Tenis Championships din cauza unei „leziuni recurente la șold”, au anunțat luni organizatorii turneului.

Murray, campion în Dubai în 2017, a primit un wildcard pentru evenimentul din această săptămână și se antrena în Emirate la începutul acestei luni. Decizia de a se familiariza cu condițiile a dat roade, deoarece scoțianul în vârstă de 35 de ani a ajuns sâmbătă în finala Qatar Open.

Ne pare rău să vă informăm că Andy Murray nu poate participa la turneul din acest an”, a scris Dubai Duty Free Tennis Championships pe Twitter. „Andy a avut de-a face cu o accidentare recurentă la șold care, din păcate, l-a forțat să plece din Dubai. Îi dorim lui Andy o recuperare rapidă și sperăm să-l vedem din nou pe terenul din Dubai în curând.”

Citeste si:  Roland Garros a anunțat wild-card-urile pentru calificări și tabloul principal

Murray a cunoscut un început de sezon încurajator, în special din punct de vedere al fitnessului, ieșind victorios din meciurile istovitoare de cinci seturi consecutive de la Australian Open, înainte de a termina vicecampion în Qatar.