Andrea Pirlo a trebuit să plece după doar un an ca antrenor la Juventus

andrea pirlo

Legenda italiană face acum acuzații împotriva clubului și imputărilor care i s-au adus.

Vineri, Juventus s-a despărțit de antrenorul Andrea Pirlo după un singur sezon, dar ”legenda” a umilit-o ulterior pe „bătrâna doamnă” într-o postare pe Instagram.

„A fost un sezon minunat, dar și dificil”, a scris tânărul de 41 de ani, care a preluat Juventus anul trecut ca antrenor debutant. „Când Juventus m-a sunat, nu m-am gândit niciodată la riscuri, deși erau destul de evidente. ” Între rânduri, Pirlo arată clar că a rămas fidel și explică: „Și dacă aș putea să mă întorc în timp, aș lua aceeași decizie”. Exact în acest moment urmează contarea subtilă a campionului mondial din 2006.

Pirlo insinuează că a fost, ca să spunem așa, legat cu cătușele: ​​„Situația dificilă nu mi-a permis să iau propriile decizii sau să-mi urmez stilul de joc”. În plus, plecarea sa de la Torino a fost „neașteptată” pentru el, întrucât realizase obiectivele sezonului prin calificarea în Liga Campionilor.

Citeste si:  Antonio Conte are șanse mari să ajungă la AC Milan

După nouă titluri la rând, gigantul italian din jurul superstarului Cristiano Ronaldo ajunsese pe locul patru în Serie A în ultimul minut. În Liga Campionilor, Juventus a fost eliminată în optimile de finală împotriva FC Porto. Pirlo a sfidat lumea după plecarea sa: „Acum este timpul să o iau de la capăt și să fac față unor noi provocări. Le mulțumesc celor din familia Juventus care m-au susținut în acest sezon.” Câștigătorul de două ori al Ligii Campionilor a preluat postul de antrenor la Juventus Torino vara trecută după ce antrenorul Maurizio Sarri a trebuit să plece devreme. Andrea Pirlo a câștigat Cupa Italiei cu echipa sa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*