Andrea Pirlo a trebuit să plece după doar un an ca antrenor la Juventus

Andrea Pirlo a trebuit să plece după doar un an ca antrenor la Juventus

Legenda italiană face acum acuzații împotriva clubului și imputărilor care i s-au adus.

Vineri, Juventus s-a despărțit de antrenorul Andrea Pirlo după un singur sezon, dar ”legenda” a umilit-o ulterior pe „bătrâna doamnă” într-o postare pe Instagram.

„A fost un sezon minunat, dar și dificil”, a scris tânărul de 41 de ani, care a preluat Juventus anul trecut ca antrenor debutant. „Când Juventus m-a sunat, nu m-am gândit niciodată la riscuri, deși erau destul de evidente. ” Între rânduri, Pirlo arată clar că a rămas fidel și explică: „Și dacă aș putea să mă întorc în timp, aș lua aceeași decizie”. Exact în acest moment urmează contarea subtilă a campionului mondial din 2006.

Pirlo insinuează că a fost, ca să spunem așa, legat cu cătușele: ​​„Situația dificilă nu mi-a permis să iau propriile decizii sau să-mi urmez stilul de joc”. În plus, plecarea sa de la Torino a fost „neașteptată” pentru el, întrucât realizase obiectivele sezonului prin calificarea în Liga Campionilor.

Citeste si:  Voi face totul pentru ca Messi să rămână la Barcelona, promite noul preşedinte Joan Laporta

După nouă titluri la rând, gigantul italian din jurul superstarului Cristiano Ronaldo ajunsese pe locul patru în Serie A în ultimul minut. În Liga Campionilor, Juventus a fost eliminată în optimile de finală împotriva FC Porto. Pirlo a sfidat lumea după plecarea sa: „Acum este timpul să o iau de la capăt și să fac față unor noi provocări. Le mulțumesc celor din familia Juventus care m-au susținut în acest sezon.” Câștigătorul de două ori al Ligii Campionilor a preluat postul de antrenor la Juventus Torino vara trecută după ce antrenorul Maurizio Sarri a trebuit să plece devreme. Andrea Pirlo a câștigat Cupa Italiei cu echipa sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte