”Am vrut să răspund personal la cele 500 de mesaje text, m-am descurcat prost după optimi”, regretă Cornet

Neputincioasă in fata americancei Danielle Collins, azi-noapte la Melbourne, franceza a comentat frumosul ei parcurs din Australia.

Învinsă aseară în sferturile de finală de la Australian Open, Alizé Cornet a recunoscut că a avut probleme în a digera calificarea în această etapă a competiției, o premieră pentru ea într-un Grand Slam. „Nu simt că am ajuns acolo. M-am descurcat prost după optimi. Am primit multă compasiune și am vrut să răspund personal la cele 500 de mesaje text…” a mărturisit Cornet după ce americanca Danielle Collins a fost prea puternică miercuri, (7-5, 6-1).

”Este foarte puternică, chiar mai mult decât mă așteptam. Tot timpul, mă simțeam cu adevărat oprimată. M-am simțit fără suflare tot timpul. Nu mi-am putut pune miza. Ea nu m-a lăsat niciodată s-o fac, nu mi-a dat niciodată timp s-o fac. Ea este impresionantă.”

Citeste si:  Acord de principiu cu Montella

Marea ei aventură australiană i-a permis franțuzoaicei să măsoare și mai mult dificultatea de a câștiga un Grand Slam: „Am respect veșnic pentru câștigătorii de Grand Slam. E un drum atât de lung. Dumnezeul meu. Simt că joc acest turneu de aproape un an… când ajungi până la capăt și câștigi acele șapte meciuri fenomenale… este uriaș.”