”Am vrut să răspund personal la cele 500 de mesaje text, m-am descurcat prost după optimi”, regretă Cornet

”Am vrut să răspund personal la cele 500 de mesaje text, m-am descurcat prost după optimi”, regretă Cornet

Neputincioasă in fata americancei Danielle Collins, azi-noapte la Melbourne, franceza a comentat frumosul ei parcurs din Australia.

Învinsă aseară în sferturile de finală de la Australian Open, Alizé Cornet a recunoscut că a avut probleme în a digera calificarea în această etapă a competiției, o premieră pentru ea într-un Grand Slam. „Nu simt că am ajuns acolo. M-am descurcat prost după optimi. Am primit multă compasiune și am vrut să răspund personal la cele 500 de mesaje text…” a mărturisit Cornet după ce americanca Danielle Collins a fost prea puternică miercuri, (7-5, 6-1).

”Este foarte puternică, chiar mai mult decât mă așteptam. Tot timpul, mă simțeam cu adevărat oprimată. M-am simțit fără suflare tot timpul. Nu mi-am putut pune miza. Ea nu m-a lăsat niciodată s-o fac, nu mi-a dat niciodată timp s-o fac. Ea este impresionantă.”

Citeste si:  Emma Raducanu îl anunță pe Sebastian Sachs ca noul antrenor înainte de sezonul 2023

Marea ei aventură australiană i-a permis franțuzoaicei să măsoare și mai mult dificultatea de a câștiga un Grand Slam: „Am respect veșnic pentru câștigătorii de Grand Slam. E un drum atât de lung. Dumnezeul meu. Simt că joc acest turneu de aproape un an… când ajungi până la capăt și câștigi acele șapte meciuri fenomenale… este uriaș.”

Sari la bara de unelte