Alexander Zverev va fi absent din turnee aproximativ două luni

alexander zverev

Alexander Zverev vizează o recuperare completă la timp pentru ultimul Grand Slam al anului, după ce și-a rupt mai multe ligamente la gleznă, potrivit unui important ziar francez.

L’Equipe anunță că numărul 3 mondial va rata probabil de la șase până la opt săptămâni din ATP, după ce a suferit o accidentare îngrozitoare la Openul Francez. Zverev l-a înfruntat pe Rafael Nadal în semifinale și meciul a fost pe punctul de a intra într-o departajare a setului al doilea. Cu toate acestea, în timpul unui schimb lung de referință, a trecut pe glezna dreaptă și a țipat de durere instantaneu. A părăsit terenul pentru tratament înainte de a reveni câteva minute mai târziu pentru a se retrage oficial din meci.

Potrivit surselor L’Equipe, germanul va rata campionatele de la Wimbledon care vor începe la sfârșitul acestei luni. Era o probabilitate mare ca el să fi fost cap de serie la un Grand Slam pentru prima dată în carieră dacă ar fi jucat. Novak Djokovic pierde puncte săptămâna viitoare și va scădea sub el, pe locul trei în lume. Între timp, numărul 2 mondial Daniil Medvedev nu poate juca din cauza interzicerii de la Wimbledon asupra jucătorilor ruși din cauza războiului din Ucraina.

Citeste si:  Fostul antrenor de la Watford așteaptă să primească un bonus de 1 milion de lire sterline dacă clubul va supraviețui retrogradării

Cu toate acestea, speră să fie pregătit la timp pentru US Open, unde a obținut cel mai bun rezultat al său vreodată la un Grand Slam, ajungând în finală în 2020. Turneul va începe pe 29 august. Dacă totul merge conform planului, dacă Zverev reușește o recuperare completă după opt săptămâni, ar fi gata la timp pentru Masters de la Montreal și Masters de la Cincinnati din august. Două evenimente cheie de încălzire înaintea majorului din New York.

1 trackback / pingback

  1. Alexander Zverev nu se vede capabil să joace la US Open

Comentariile sunt închise.