Află cum poți urmări meciuri live online pe internet

Nu poți vedea meciurile tale preferate la televizor dintr-un motiv sau altul? Nu dispera! Îți explicăm cum poți urmări meciuri live video online pe internet în mod gratuit de pe computer, tabletă sau telefon!

Transmisiunile live video prin flash player reprezintă probabil cea mai populară metodă prin care microbiștii români vizionează meciuri pe internet. Totodată, transmisiunile prin Sopcast sunt de asemenea destul de populare. Poți afla mai multe despre cum poți vedea meciuri live online folosind aplicația Sopcast de pe site-ul comunității pariorilor din România.

Există totuși două probleme vizavi de aceste două metode. În primul rând, ambele sunt ilegale și de aceea, administratorii site-urilor care difuzează meciuri în acest mod îi invadează pe telespectatori cu tot felul de reclame de calitate îndoielnică. O altă problemă este lipsa de seriozitate a acestora, care pot închide transmisiunea în orice clipă, chiar când ți-e lumea mai dragă. Chiar și atunci când funcționează, aceste transmisiuni pot avea o calitate mai mult sau mai puțin decentă (pe Sopcast se găsește de regulă o calitate sporită), iar pe fundal putem auzi comentatori arabi, turci sau mai știu eu din ce alte nații.

Una peste alta, aceste transmisiuni nu trebuie să reprezinte mai mult decât o soluție de avarie pentru momentele în care chiar nu ai de ales. Dacă vrei să ai de fiecare dată acces la vizionarea partidelor în deplină siguranță și fără nici un fel de risc, apelează la metoda de mai jos.

Meciuri live video online pe internet la casele de pariuri online

Nu pariezi pe internet? Nici o problemă! Răsfoiește articolul „Cum deschid cont la pariuri online” și în mai puțin de 5 minute poți să ai contul validat și pregătit pentru a urmări meciuri live video!

Acestea sunt casele de pariuri online de top recomandate de specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară; toți operatorii sunt licențiați definitiv la ONJN:

Unibet difuzează 30.000 de transmisiuni live video anual, printre care remarcăm partidele din Bundesliga și La Liga, iar pentru a putea avea acces la vizionarea acestor partide trebuie să te înregistrezi și să efectuezi un depozit. Apoi, vei putea urmări toate partidele atâta timp cât ai cel puțin 0.5 RON în contul de pariuri. Află mai multe!

Citeste si:  Trei românce joacă astăzi pe terenurile de la Roland Garros

Netbet transmite live video 25.000 de partide anual, incluzând competiții de top precum La Liga, Bundesliga și Ligue 1, meciuri internaționale și continentale, anumite ligi inferioare, dar și diverse turnee de tenis, baschet, tenis de masă, volei, crichet, handbal și multe alte sporturi. Ai acces la toate transmisiunile de pe computer, telefon sau tabletă atâta timp cât soldul tău are cel puțin 50 de bani. Află mai multe!

Sportingbet transmite 10.000 de evenimente sportive în fiecare an, printre care se regăsesc multe partide care nu prea pot fi urmărite în altă parte, cum ar fi anumite partide amicale de fotbal sau meciuri de tenis din turneele ITF. Dacă ai măcar 20 de bani în cont poți viziona toate partidele difuzate! Află mai multe!

Betfair a început să difuzeze evenimente în format live video din 2017, iar în prezent asigură un număr de cel puțin 10.000 de transmisiuni pe an. Printre acestea se găsesc meciuri de fotbal din Serie A, turneele de mare șlem Roland Garros și US Open, Euroliga și Eurocup la baschet, diverse curse de cai și de ogari din toată lumea, printre altele. Poți viziona toate evenimentele difuzate dacă ai sold pozitiv, cu excepția curselor de cai și de ogari, care pot fi văzute numai de către cei care pariază pe respectivele dispute. Află mai multe!

Betano se laudă cu un portofoliu bogat ce numără nu mai puțin de 24.000 de transmisiuni live video anual, fiind singurul operator care difuzează meciuri de fotbal din Liga 1. Accesul la transmisiuni îți este permis dacă ai cel puțin 50 de bani în cont. Poți viziona partidele tale preferate și de pe telefoane mobile sau tablete ce rulează sistem de operare iOs sau Android. Află mai multe!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*