Adevărul sincer al lui Holger Rune: „Îmi place reputația de băiat rău”

Holger Rune joacă la turneul ATP 500 de la Basel, unde a ajuns deja în semifinale.Pe de o parte, tânărul tenismen danez a reușit să capteze atenția spectatorilor și să creeze un anumit respect în jurul său.

Pe de altă parte, însă, și-a câștigat reputația de băiat rău pentru unele atitudini considerate de public ca fiind exagerate. O reputație care nu pare să deranjeze persoana în cauză.

”Îmi place foarte mult reputația mea. Îmi place starea mea de spirit, sunt luptător, toată lumea o spune, e o reputație bună. Este distractiv. Pentru mine este încă o problemă să accept să pierd. Toată lumea spune că trebuie să poți accepta înfrângerile. Când pierd un meci sunt trist și furios, este normal. Dar am mulți prieteni în vestiar. Îl cunosc bine pe Carlos Alcaraz de când eram mici, Novak Djokovic este incredibil de amabil, m-a ajutat foarte mult. Sunt o mulțime de tipi grozavi pe circuit. Nu am avut niciodată probleme. Există multă gelozie în viață, atât pot spune”, a spus Rune într-un interviu pentru ziarul L’Equipe.

Citeste si:  Mourinho: Ibra va fi pe bancă la Basel

Danezul s-a concentrat apoi pe mentalitatea pe care încearcă să o aplice în fiecare zi pentru a crește și a se îmbunătăți: „Ceea ce îmi place la tenis este să mă apropii cât mai mult de perfecțiune. Când ai senzația că lovești mingea potrivită cu senzațiile potrivite, vrei să continui pe această cale și să o faci cât mai des posibil. O senzație pe care o simțim de cinci, zece ori pe an și atât. Restul timpului ne petrecem transpirand, muncind din greu, lovind la nesfarsit. Tenisul este o viață de vis pentru mine, să fiu sincer. Fac asta pentru a simți astfel de emoții încă de la vârsta de 6 ani, pentru a concura cu cei mai buni și a fi unul dintre cei mai buni.” (tenisinfo.ro)