Acuzat de violență domestică, Miles Bridges (Charlotte Hornets) a fost arestat

Miles Bridges, extremă și coșgheter pentru Charlotte Hornets în acest sezon, a fost arestat miercuri. El este acuzat de violență în familie.

Miles Bridges, extrema  lui Charlotte Hornets, care a terminat ca marcator al echipei sale în acest sezon în NBA, a fost arestat miercuri, la Los Angeles. Oficial, motivele arestării sale nu au fost comunicate. Dar, potrivit presei TMZ, Bridges este acuzat de violență împotriva partenerei sale, Mychelle Johnson.

Pe Instagram, acesta din urmă a publicat un mesaj emoționant, însoțit de fotografii care prezintă urme de lovituri și răni. Tânăra a detaliat ce ar fi suferit de la Bridges: „Fractura de nas, încheietura mâinii, timpan rupt, mușchii gâtului rupti, sufocare până la leșin, comoție severă”.

Citeste si:  Hamilton in pole position la Sepang

Iar tânăra a adăugat: „Am permis cuiva să-mi distrugă casa, să mă trateze în orice fel posibil și să ne traumatizeze copiii pe viață. […] Nu voi lăsa oamenii din jurul lui să continue să mă reducă la tăcere și să continue să mintă pentru a proteja această persoană. […] Nu am nevoie de simpatie, dar nu vreau să se întâmple asta nimănui. […] Copiii mei merită ceva mai bun”.