AC Milan la pescuit de fundasi laterali in Brazilia si nu numai

Stiri fotbal Italia: Gruparea italiana AC Milan va deveni tot mai braziliana pe viitor. In ciuda pericolului de a-l pierde pe unul din stalpii echipei, Thiago Silva, cerut cu insistenta de Barcelona, Milan continua sa mizeze pe fotbalul samba. Dupa Pato, Kakà, Thiago Silva, Cafù si multi altii, traditia clubului va continua si in urmatorii ani. Aceasta tendinta a fost confirmata de Serginho, unul dintre cei mai mari observatori ai clubului in Brazilia, intr-un interviu pentru Milannews.it

Observatorul a vorbit mai mult despre fundasii laterali: „In ziua de azi, piata fundasilor laterali este dificila in Italia, in Brazilia si in restul lumii.  Clubul mi-a cerut sa incerc sa gasesc jucatori cu caracteristicile pe care le aveam eu (n.r. brazilianul a evoluat ca fundas la Milan), insa nu am reusit inca sa il gasesc pe noul Serginho”. Serginho spera sa-si gaseasca mostenitorul, iar in acelasi timp sa rezolve problema benzii stanga a gruparii italiene. Cu tot respectul pentru Luca Antonici, care isi face parte lui de joc in fiecare meci, clubul asteapta de ani de zile un nou fundas stanga, de cand pe aceasta banda evoluau Cafù, Serginho si Maldini.

Citeste si:  Francezul Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj (Juventus)

Visul italienilor este de a-l aduce pe tanarul jucator care evolueaza la Tottenham, Gareth Bale, insa  pe langa faptul ca costa o avere, pare ca in cazul in care acesta si-ar lua adio de la Premier League, s-ar duce direct la Barcelona.

Potrivit unor zvonuri, AC Milan ar fi pus ochii si pe Federico Balzaretti, fundasul gruparii Palermo si a nationalei Italiei. In varsta de 30 de ani, acesta ar vrea sa semneze probabil ultimul contract important din cariera sa, iar Milan este o echipa care i-ar oferi aceasta sansa. Patronul celor de la Palermo, Maurizio Zamparini, a spulberat insa visul „rossonerilor”, declarand ca acestia nu au banii necesari pentru aceasta tratativa de transfer.

Ultima alternativa ar fi fundasul echipei Napoli, Andrea Dossena. Milan ar fi pregatit sa-l ofere in schimb pe unul dintre Mesbah si Antonini.

Cele mai noi stiri formula 1 de la Montreal le gasiti la bet365.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*