Wolfsburg v Borussia Dortmund preview

Wolfsburg v Borussia Dortmund preview

Sâmbătă după-amiază au loc majoritatea meciurilor din prima etapă a Bundesligii, aseară a avut loc meciul inaugural al stagiunii 2017-2018, Bayern Munchen a învins pe Bayer Leverkusen cu 3-1.

Gazdele au primit o a doua șansă în Bundesliga, după ce au câștigat play-off-ul cu Braunschweig iar acum au adus un atacant în care au mare încredere, Landry Dimata achiziționat cu 10 milioane euro de la KV Oostende.
Borussia Dortmund a terminat sezonul trecut pe a treia poziție, antrenorul Thomas Tuchel a fost demis iar în locul său a fost adus olandezul Peter Bosz. Dortmund a adus pe Maximilian Philipp de la Freiburg, Mahmoud Dahoud de la Monchengladbach și Omer Toprak de la Leverkusen, cheltuind in total 44 milioane euro.

Citeste si:  Coronavirus: Marcus Smart (Boston Celtics) este vindecat
Lupii au o mulțimede accidentați, Christian Träsch, Vieirinha, John Brooks și Marvin Stefaniak nu vor putea fi folosiți, Paul Verhaegh nu este refăcut total iar Jeffrey Bruma și Sebastian Jung nu au încă acceptulmedicului, dar sunt șanse și să joace.
Borussia Dortmund are și ea probleme cu lotul, Erik Durm, Raphael Guerreiro, Marcel Schmelzer, Marco Reus, Julian Weigl, André Schürrle și Sebastian Rode sunt accidentați și categoric nu vor juca astăzi. Un alt jucător care nu a făcut deplasarea este Ousmane Dembele.
Formațiile probabile:
Wolfsburg: Casteels; Gerhardt, Uduokhai, Knoche, Verhaegh; Camacho, Bazoer; Hinds, Didavi, Blaszczykowski; Gomez
Dortmund: Burki; Piszczek, Sokratis, Bartra, Zagadou; Castro, Sahin, Gotze; Pulisic, Aubameyang, Philipp

Leave a Reply

Your email address will not be published.