WBA v Cardiff preview

Meciul de pe stadionul The Hawtorns este legat de lupta pentru evitarea retrogradării, Cardiff fiind pe penultimul loc cu 24 puncte iar West Brom pe locul 16 cu 28 de puncte.
La gazde atacantul Anichebe este încă incert, dar este posibilă reintrarea jucătorilor Morgan Amalfitano şi Diego Lugano, ambii accidentaţi la genunchi. Managerul spaniol Pepe Mel nu poate conta pe mijlocaşul Claudio Yacob şi pe fundaşul Billy Jones, ambii accidentaţi.
Cardiff aşteaptă reintrarea mijlocaşului Craig Noone, accidentat şi la meciul trecut cu Liverpool dar care în această săptămână a început antrenamentele de recuperare. Indisponibili pentru galezi rămân fundaşii Mark Hudson şi Matt Connolly, ambii accidentaţi.

Citeste si:  Liverpool v Arsenal preview
La capitolul statistică să menţionăm că galezii de la Cardiff sunt neînvinşi în ultimele cinci partide directe din ligă, iar cei de la WBA a pierdut doar un meci în ultimele şapte jocuri de pe terenul propriu.
De menţionat că galezii au opt înfrângeri consecutive în deplasare şi că este echipa care nu a luat nici un cartonaş roşu în acest campionat.
Meciul se va juca astăzi cu începere de la ora 17.00

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*