Watford are semnătura fiilor lui Bergkamp și Pochettino

Dennis Bergkamp și Mauricio Pochettino: două nume sinonime cu părțile opuse ale rivalității fotbalistice din nordul Londrei.

Dar, în 2021, fiii lor speră să facă un pas spre a deveni viitoare vedete la periferia capitalei, la Watford. În timp ce Hornets urmăresc să revină imediat în Premier League, linia lor de producție a talentelor este, de asemenea, consolidată cu câteva achiziții atrăgătoare.

Mitchel Bergkamp, foto, în vârstă de 22 de ani, fiul atacantului lui Ajax, Arsenal și Olanda, Dennis, a pus la punct un contract pe șase luni cu Watford U23, la mai puțin de 24 de ore după ce Maurizio, 19 ani, fiul fostului manager de la Southampton și Tottenham, a semnat de asemenea. Atacantul mijlocaș Mitchel și aripa Maurizio ar putea fi nevoiți să aștepte un timp pentru debutul senior la Vicarage Road, dar Bergkamp junior pare deja nerăbdător ca tatăl său, pe vremuri.

Citeste si:  Southgate ramane selectionerul Angliei

„Un mijlocaș atacant, un numărul 10 căruia îi place să păstreze posesia, să creeze șanse și să înscrie goluri”, așa s-a descris pe sine în timp ce venirea sa a fost anunțată pe site-ul Watford.

Dennis a marcat 87 de goluri în cele 315 de apariții la Arsenal între 1996 și 2006, inclusiv unele dintre cele mai memorabile goluri din Premier League. „Este doar numele meu și sunt propriul meu jucător și, sperăm, că îmi pot duce moștenirea”, a adăugat Mitchel.

Între timp, Pochettino a plecat de la Tottenham la mai mult de un an după plecarea tatălui său de la club. O singură apariție ca rezervă împotriva lui Gillingham în EFL Trophy, în octombrie 2019, pentru echipa lor sub 21 a fost suma carierei lui Maurizio la Tottenham. Argentinianul, născut în Barcelona, va spera să-și lanseze cariera la nivelul următor în Hertfordshire, alături de un viitor ”olandez zburător”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*