Victoria Azarenka vrea „să ia o pauză” după înfrângerea de la Miami

victoria azarenka

Învinsă în turul al treilea de Linda Fruhvirtova (16 ani), abandon în setul doi, bielorusa Victoria Azarenka vrea să „facă o pauză” în carieră după câteva săptămâni „stresante” la nivel personal.

La câteva ore după retragerea ei în runda a treia a Miami Masters 1000, Victoria Azarenka a anunțat că speră să „facă o pauză” în carieră. „Nu ar fi trebuit să joc azi (duminică). Ultimele săptămâni au fost foarte stresante la nivel personal. Ultimul meci a fost greu, dar am vrut să joc în fața acestei mulțimi grozave pentru că m-au ajutat să trec peste acest joc. Am vrut să joc, dar a fost o greșeală”, a spus jucătoarea din Belarus într-un comunicat.

Citeste si:  Familiile victimelor accidentului lui Kobe Bryant au acţionat în justiţie compania care deţinea elicopterul

Azarenka, fostul număr 1 mondial, renunțase cu 6-2, 3-0 împotriva Lindei Fruhvirtova, în vârstă de 16 ani și pe locul 279 mondial. Fosta câștigătoare a Australian Open a multiplicat schimbările de dispoziție și discuțiile cu echipa ei în tribune. „Sper să iau o pauză și să pot reveni (după)”, a adăugat „Vika” care și-a „felicitat adversara”.