US Open a surprins-o pe Iga Swiatek cu tiramisu în interiorul trofeului, știindu-i apetitul pentru acest desert

Iga Swiatek a ridicat trofeul US Open pe stadionul Arthur Ashe din New York sâmbătă seara. Și câteva ore mai târziu, a găsit un premiu special înăuntru.

Superstarul tenisului în vârstă de 21 de ani a câștigat al treilea ei Grand Slam din carieră, după ce a învins numărul 5 mondial Ons Jabeur cu 6-2, 7-6 (7-5) la Flushing Meadows. Și la fel cum a făcut-o după ce a câștigat trofee majore în trecut, Swiatek a scos capacul noului ei trofeu strălucitor US Open și a căutat înăuntru un răsfăț dulce, în special un tiramisu.

Numărul 1 mondial este cunoscut că își sărbătorește realizările și își petrece zilele libere răsfățându-se cu desertul italian, care constă din pandișpan stratificat cu ciocolată, cafea și brânză mascarpone. Dar niciodată un Grand Slam nu s-a prins de plăcerile ei, până acum.

Citeste si:  Șapte românce pe tabloul de calificări de la US Open

Când Swiatek a sosit la conferința de presă de după meci, la câteva ore după marea ei victorie, trofeul ei de argint a fost poziționat proeminent în fața ei pe estradă. Și după ce a terminat de răspuns la toate întrebările, moderatorul USTA a încurajat-o pe nou-încoronată campioană să arunce o privire în interiorul cupei masive.

Ea a deschis capacul și a strigat de încântare, scoțând un pătrat de tiramisu în timp ce membrii presei aplaudau.

„Oh, Doamne!” spuse Swiatek. „Glumiți de mine?! Wow, cine a făcut asta?”. „O să mă murdăresc”, a continuat ea zâmbind, adăugând că apreciază gestul „mai ales că nu am avut timp să mănânc, deci”.