Unde pariez și de ce? Aici pariază profesioniștii

Am conturi la mai multe case de pariuri online, pentru că fiecare operator are măcar un avantaj comparativ cu ceilalți. Dacă poți paria pe mai multe site-uri, te bucuri de mai multe avantaje, logic.

Printre agențiile de pariuri online pe care intru frecvent se numără și Fortuna. Este o agenție care poate fi aleasă și de cineva care își propune să trăiască din pariuri. De ce pariez acolo? Ideal ar fi să găsești singur răspunsul la această întrebare. Află de aici cum poți să deschizi cont și să beneficiezi de un prim pariu fără risc.

Până să descoperi singur de ce respectivul operator este încadrat de specialiști printre cei buni de pe piața românească, pot să îți spun care sunt motivele pentru care joc eu acolo.

Fortuna nu este deocamdată cea mai bună casă de pariuri online la care pot juca românii, dar pot spune că este cea mai bună dintre cele care au și agenții online și care au fost depășite de exigențele presupuse de o prezență solidă pe ambele piețe. În comparație cu bookmakerii care operează exclusiv în online, acesta are un avantaj foarte mare la capitolul depuneri/retrageri: poți alimenta contul online instant depunând bani la ghișeul CashPoint din agențiile stradale. Mă duc cu banii și cu cartea de identitate, spun celui de la ghișeu username-ul meu și am alimentat contul. Această modalitate este utilă în zilele în care nu am bani pe card. Dacă vreau să retrag fonduri, sunt la agenția cea mai apropiată și comunic suma. În ziua următoare mă duc și ridic banii. Este cea mai rapidă metodă. De fiecare dată când am retras pe card sau pe cont bancar am avut de așteptat câteva zile.

Apoi, fiind partener oficial al Federației Române de Fotbal, Fortuna are cea mai bună ofertă pentru meciurile naționalei. Dacă nu mă înșel, a fost prima casă de pariuri din online care a afișat cote antepost pentru Liga Națiunilor, o competiție în care „tricolorii” au debutat cu stângul (0-0 acasă cu Muntenegru), dar au continuat satisfăcător (2-2 în deplasare cu Serbia, Mitriță ratând o ocazie mare de 3-2 în ultimele minute).

Citeste si:  De ce joacă oamenii jocuri de cazino online?

Platforma este ușor de folosit, iar oferta sportivă pre-meci și live este comparabilă cu cea a operatorilor considerați de top la general. Nu există încă linii asiatice, dar sunt multe opțiuni de pariere, chiar și pentru meciurile din competiții mai puțin importante. Evident, există posibilitatea de a închide pariurile aflate în desfășurare prin Cash Out, dacă mă uit la meci și mi se pare că se poate înscrie un gol care să îmi „strice ploile”. Nu sunt un mare fan al ofertelor, dar intru din când în când în secțiunea „Promoții”, care este actualizată periodic.

Mi-am deschis cont în special pentru pariuri sportive. Nu sunt un împătimit al jocurilor de cazino, dar când vreau un alt tip ce relaxare intru și în această secțiune, mai ales că Fortuna are un cazino online bazat pe tehnologie Playtech, unul din puținele din România de altfel, ceea ce înseamnă că vei găsi aici câteva jocuri ce nu pot fi găsite pe alte site-uri, printre care și jocul live de Casino Hold’em. Zilele acestea am jucat la sloturi „Age of the Gods. Prince of Olympus”. M-a atras descrierea: „Ajută-l pe fiul lui Zeus să o răpună pe Hydra iar acesta te va recompensa cu multiplicarea câștigului din Secvența Bonus! Distrează-te alături de puternicul Hercule și câștigă Jackpoturile Progresive puse în joc!”. Nu am câștigat deocamdată jackpot-ul, dar cine sunt eu să-l las baltă pe Zeus?! O parte din banii câștigați la pariuri sportive îi voi reinvesti în această „operațiune”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*