Turul Andaluziei a fost amânat

Turul Andaluziei-Ruta del Sol, care urma să aibă loc între 17 și 21 februarie, a fost amânat din cauza situației de pandemie, din Spania, și ar putea avea loc în luna mai.

Organizatorii Turului Andaluziei, programat în perioada 17-21 februarie, au cerut Federației Internaționale (UCI) să își poată amâna evenimentul până în mai (24-28) din cauza epidemiei Covid-19 în așteptarea măsurilor drastice de sănătate pe care guvernul spaniol se pregătește să le ia în următoarele săptămâni.

În timp ce sezonul european de ciclism nu a început încă, cererile de amânare se succed la UCI. Înainte de anunțul amânării Turului Andaluziei în această vineri, Challenge de Mallorca (28-31 ianuarie), Turul Murcia (12-13 februarie) și Turul Algarve (17-21 februarie) au avut de asemenea au avut solicitări organismelor internaționale să-și amâne competițiile pentru luna mai.

Citeste si:  LeBron James, absent pe termen nelimitat din cauza problemelor la genunchi

În Franța, organizatorii Circuitului de la Sarthe-Pays de la Loire, programat în perioada 6-9 aprilie, au anunțat deja că, cursa nu va avea loc anul acesta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*