Tour 2022: Managerul de la Jumbo-Visma este pozitiv pentru Covid

Merijn Zeeman, managerul team-ului Jumbo-Visma, echipa lui Primoz Roglic, Jonas Vingegaard și Wout van Aert, a fost testat pozitiv cu Covid, marți, înainte de a ajunge în Danemarca, unde va fi startul Turului Franței, vineri.

Managerul sportiv al formației olandeze Jumbo-Visma, Merijn Zeeman, a fost testat pozitiv cu Covid, marți, înainte de a se alătura grupului de la Copenhaga și, prin urmare, va urmări primele zile ale Turului Franței în spatele computerului său, în așteptarea testului negativ.

„Desigur, este o situație stresantă, notează Grischa Niermann, directorul sportiv al unei echipe care se află la startul Turului Franței cu doi lideri, Primoz Roglic și Jonas Vingegaard, respectiv 2 în 2020 și 2021, și Wout van Aert. , care va viza tricoul verde. Trăim cu asta de doi ani, nu știi niciodată ce se va întâmpla. Eu însumi, am fost pozitiv acum două săptămâni, așa că sper că va fi bine”.

Citeste si:  Batum s-a accidentat la genunchi

Toți ceilalți membri ai personalului, precum și cicliștii, au fost testați negativ, marți seara. „Am văzut recent în Elveția, știm că i se poate întâmpla oricui, facem tot ce putem pentru a ne proteja. Purtăm măști tot timpul, stăm departe de oameni, jurnaliști, nu putem face mai mult”.