Tevez aproape de Ancelotti

Tevez este o telenovela fara sfarsit. Dupa zvonurile care il dadeau la AC Milan si la Internazionale, acum se pare ca Tevez s-ar indrepta spre Liga 1 franceza. Clubului Manchester City i s-a facut o oferta de 29 de milioane plus 8 milioane de bonus. Acum lipseste doar confirmarea jucatorului caruia i s-a oferit un contract de 3 ani si jumatate.

Paris – dupa pasul inapoi (probabil temporar) al clubului AC Milan si oferta Inter-ului considerata insuficienta, se pare ca Manchester City ar fi pregatita sa-l cedeze pe Carlitos Tevez singurului club care poate sa si-l permita, PSG.  Dupa cum se vehiculeaza, cele doua cluburi ar fi ajuns la un acord privind transferul jucatorului la Paris. Acum se asteapta doar raspunsul lui Tevez. Suma convenita este de 29 de milioane plus 8 milioane de bonus.

Se pare ca cei de la Paris sunt pregatiti sa-i ofere jucatorului un contract de 3 ani si jumatate, chiar daca salariul anual pe care il va primi nu este inca oficial. Tevez este obiectivul lui Leonardo deja de mult timp. Ca sa mai complice lucrurile, intre timp a ajuns si o dezmintire a unui purtator de cuvant al clubului din Manchester: „Clubul Manchester City nu a primit nici o oferta din partea PSG-ului pentru Carlos Tevez”.

Citeste si:  Irina Bara s-a calificat în optimile turneului de la Montevideo

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*