Tenisul masculin revine la Arad

Aradul revine pe harta turneelor de tenis masculin dupa o pauza fortata. Organizatorii turneului de tenis Arad Plaza Activ Trophy au susţinut, marţi, o conferinţă de presă în care au prezentat ultimele noutăţi referitoare la competiţia cu premii de 10.000 de dolari.
„Ne bucuram că putem găzdui acest eveniment în oraşul şi în baza noastră sportivă. Cu ajutorul sponsorilor şi partenerilor Aradul  are din nou un turneu de baieti. Aşteptăm iubitorii de tenis sa vin sa vada tenis de calitate”, a spus Dan Groza, administrator Activ Club Arad şi directorul turneului, care a fost însoţit la întâlnirea cu presa de Anela Freer (director tehnic) şi Marius Porcolean (Arad Plaza).

Citeste si:  Cele mai importante 10 transferuri din această iarnă
Principalul favorit al turneului este italianul Roberto Marcora (locul 317 ATP; 178 în anul 2015), în timp ce dintre tenismenii români şi-au anunţat prezenţa la întrecerea organizată din fonduri private nume precum Alex Luncanu, Vasile Antonescu, Victor Crivoi, Dacian Crăciun sau Mircea Jecan.

De remarcat ca trei arădeni, Raul Dicu, Dragoş Torge (tabloul principal) şi Darius Neică(calificări), toţi posesori de wild-card, vor participa la competitie.
Meciurile de pe tabloul de calificări vor debuta sâmbătă, iar tabloul principal va porni la drum luni, 6 iunie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*