Stoke v Tottenham preview

Meciul ultimei speranțe pentru Spurs, deplasarea la Stoke este decisivă și pentru Pochettino nu există decât varianta victoriei. De partea cealaltă, Mark Hughes vrea victoria pentru a mai prinde puțin din visul european. Pasul greșit al ”vulpilor”, egalul de acasă cu West Ham, a dat o nouă speranță pentru Tottenham dar să nu uităm că pe Britannia Stadium nu a câștigat nicio echipă din top five.
Fundașul Erik Pieters este suspendat pentru această partidă și înlocuirea lui cu Marc Muniesa este încertă, după accidentarea acestuia la antrenamente. Sunt aproape de reintrare Marko Arnautovic și Glenn Whelan, ambii recuperați după diferite accidentări.
Pentru Maurizio Pochettino veștile sunt mai bune, Harry Kane se va recupera pentru acest meci iar Clinton Nije s-a repus pe picioare după problemele de la genunchi. Probleme vor fi pentru Nabil Bentaleb, nu se poate reface de la o accidentare la genunchi.

Citeste si:  Roma Media Day: Halep despre Sabalenka și camaraderie în turneu
La capitolul statistici să remarcăm apetitul pentru cartonașe roșii, în ultimele șapte întâlniri pe Britannia Stadium au fost șapte cartonașe roșii, doar o singură partidă nu a fost cu excluderea unui jucător. Stoke are o singură victorie în ultimele cinci partide din Premier League, în timp ce Tottenham are doar o singură înfrângere în ultimele 12 partide din Premier.

Meciul va avea loc în această seară, începând cu ora 22.00

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’blue_light’ /]

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*