Stefanos Tsitsipas se retrage de la Acapulco din cauza unei accidentări suferite la Australian Open

Stefanos Tsitsipas a anunțat că se retrage de la Acapulco din cauza unei accidentări la umăr. Tsitsipas, în vârstă de 24 de ani, nu va avea a treia apariție consecutivă la Acapulco săptămâna viitoare. În primele două apariții la Acapulco, Tsitsipas s-a bucurat de două runde foarte notabile.

La debutul său la Acapulco în 2021, Tsitsipas a ajuns în finală înainte de a pierde în fața lui Alexander Zverev. Anul trecut, Tsitsipas a fost învins de Cameron Norrie în semifinala de la Acapulco.

„Dragi fani și suporteri, este cu mare dezamăgire că trebuie să anunț retragerea mea de la Abierto Mexicano de Tennis 2023 de la Acapulco din cauza unei accidentări la umăr pe care am suferit-o după Australian Open. Mexicul este una dintre destinațiile mele preferate din lume și întotdeauna am prețuit oportunitatea de a concura în acest turneu prestigios. Sunt incredibil de recunoscător pentru sprijinul pe care l-am primit de la oamenii și fanii tenisului din Mexic în ultimii doi ani. Sprijinul dumneavoastră neclintit a fost o sursă extraordinară de inspirație și motivație pentru mine și sunt cu adevărat recunoscător pentru toată încurajarea și bunătatea pe care mi le-ați arătat”, a anunțat Tsitsipas prin intermediul rețelei sale de socializare.

Citeste si:  De ce am ales să joc simultan la mai multe agenții de pariuri online