Statistici neobişnuite pentru Bundesliga după reluarea sezonului

Reluarea sezonului în prima ligă germană de fotbal, Bundesliga, în condiţii atipice, nu doar prin absenţa fanilor, ci şi prin scăderea timpului specific de pregătire, a determinat statistici neobişnuite conform cărora jucătorii au alergat mai mult şi au comis mai multe faulturi, relatează EFE.

Jucătorii au avut mai mult timp la dispoziţie pentru a se menţine în formă fizică, iar unii au spus că nu au mai alergat aşa de mult în viaţa lor, dar antrenamentele colective au fost reluate târziu şi asta s-a reflectat în statistici.

În medie, în prima etapă de după suspendarea Bundesligii din cauza pandemiei de coronavirus, jucătorii au alergat 116,4 km, comparativ cu 116,2 km înregistraţi în prima etapă a sezonului, conform datelor prezentate de revista Kicker.

Citeste si:  Olandeza Lara van Ruijven, în stare critică într-un spital din Franţa

În acelaşi timp, media faulturilor a crescut de la 11,3 la 12,9 în etapa de la reluarea sezonului. Pe de altă parte, duelurile individuale pentru balon au scăzut la 104, comparativ cu media sezonului de 112.

Dar duelurile pentru balon se numără printre acele elemente de fotbal care au primit mai puţină atenţie în pregătire, ceea ce explică numărul mai scăzut şi creşterea numărului de faulturi.

Lipsa de pregătire a avut efect şi asupra driblingurilor reuşite pe meci, cu o medie de 8,3 comparativ cu media de 10,7 a sezonului.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*