Sorana Cîrstea se califică în turul secund de la Australian Open

Sorana Cîrstea se califică în turul secund de la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund al turneului de Mare Șlem de pe teritoriul Australiei, după ce a dispus de kazaha Zarina Diyas în trei seturi, scor 5-7 6-4 6-3,

Românca a început bine meciul, a condus cu 2-0, dar a fost egalată, 2-2, iar apoi s-a mers cu serviciul până la 5-4 pentru Sorana, însă Dias a luat ultimele trei ghemuri ale setului şi s-a impus cu 7-5.

În setul secund cele două jucătoare au mers cap la cap dar la scorul de 3-3 Sorana Cîrstea a luat două game-uri, decisive pentru a câștiga setul.

Citeste si:  Macheda imprumutat la QPR

În ultimul set, Cîrstea aajuns facil la scorul de 5-2 terminând setul și meciul, după două ore și 20 de minute, cu scorul de 6-3.

Sorana Cîrstea şi-a asigurat 80.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe cehoaica Lucie Safarova, care s-a impus cu 7-5, 6-3 în faţa australiencei Ajla Tomljanovic.

  1. […] Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29, în turul al doilea al Australian Open. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.