Simona Halep a fost înconjurată de fani la ieșirea din restaurant. A primit un cadou inedit!

Simona Halep a fost înconjurată de fani la ieșirea din restaurant. A primit un cadou inedit!

Numărul doi mondial, românca Simona Halep, nu participă la meciurile pe care naționala feminină de tenis le are în cadrul Fed Cup, competiție ce are loc , zilele acestea la Cluj Napoca.

Dar în schimb a hotărât să fie prezentă alături de Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan și Raluca Olaru în meciurile contra naționalei Canadei. Tot lotul a fost cazat la un hotel apropiat Sălii Polivalente, iar Simona Halep a fost împreună cu colegele. Cu o zi înainte de începerea competiției, inedit, Simona Halep a fost așteptată la ieșirea din restaurant de un grup de fani, iar reprezentantul firmei ”Feleacul”, specializată în dulciuri, i-a oferit un tablou de turtă dulce cu chipul ei. Jovială, Simona Halep s-a pozat cu fanii și a dat autografe micuților apăruți la mica ședință foto.

Citeste si:  Betway revine în tenis ca sponsor al Miami Open
Halep a apărut în echipamentul firmei Nike, ceea ce cofirmă zvonurile privind un acord cu renumita marcă de echipamente sportive.

  1. […] Cu o zi înainte de începerea competiției, ca un fapt inedit, Simona Halep a fost așteptată la ieșirea din restaurant de un grup de fani, iar reprezentantul firmei ”Feleacul”, specializată în dulciuri, i-a oferit un tablou de turtă dulce cu chipul ei, anunță sportsin.ro. […]

    Reply
  2. […] Simona Halep a fost iconjurata de fani la iesirea din restaurant. A primit un cadou inedit! – sportsin.ro 1940 Facebook interactions […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte