Simona Halep a fost înconjurată de fani la ieșirea din restaurant. A primit un cadou inedit!

Simona Halep

Numărul doi mondial, românca Simona Halep, nu participă la meciurile pe care naționala feminină de tenis le are în cadrul Fed Cup, competiție ce are loc , zilele acestea la Cluj Napoca.

Dar în schimb a hotărât să fie prezentă alături de Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan și Raluca Olaru în meciurile contra naționalei Canadei. Tot lotul a fost cazat la un hotel apropiat Sălii Polivalente, iar Simona Halep a fost împreună cu colegele. Cu o zi înainte de începerea competiției, inedit, Simona Halep a fost așteptată la ieșirea din restaurant de un grup de fani, iar reprezentantul firmei ”Feleacul”, specializată în dulciuri, i-a oferit un tablou de turtă dulce cu chipul ei. Jovială, Simona Halep s-a pozat cu fanii și a dat autografe micuților apăruți la mica ședință foto.

Citeste si:  Trei foste număr 1 vor juca la WTA Auckland
Halep a apărut în echipamentul firmei Nike, ceea ce cofirmă zvonurile privind un acord cu renumita marcă de echipamente sportive.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Simona Halep are un nou sponsor » Radio România Reșița
  2. Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 05 – 11 februarie 2018?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*