Simona Halep este relaxată pentru începutul noului sezon de tenis

simona halep

Vedeta româncă își abordează în aceste zile cariera cu o perspectivă mai relaxată. Dar asta nu înseamnă că motivația ei a dispărut.

După ce a suferit o accidentare la gamba piciorului, la Roma, care a îndepărtat-o de la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, și-a încheiat seria din Top 10 după 373 de săptămâni consecutive, a opta cea mai lungă perioadă din istoria turneului. Pe măsură ce începe anul 2022 pe locul 20, Halep spune că încearcă să înceapă sezonul cu încredere.

„La antrenamente, sunt foarte bună”, a spus Halep reporterilor de la WTA Insider, înainte de turneul Summer 1 din Melbourne, unde este cap de serie numărul 2. „Castig cateva seturi. Exersez mai mult decat in mod normal. Pot sa stau doua ore pe zi pe teren, ceea ce nu era usor in trecut”.

Citeste si:  Batshuayi a fost imprumutat la Dortmund

„Văd tenisul diferit în această etapă a vieții mele, și este mai multă plăcere, așa că sunt mai relaxată. Nu pun presiune pe mine, așa că voi încerca să păstrez asta în timpul meciurilor, ceea ce nu este ușor, dar sunt aici doar pentru a avea cea mai bună șansă, așa că vom vedea”.