Scandalul de documente false de vaccin COVID-19 se amplifică pentru Camila Giorgi

Camila Giorgi nu a fost inoculată cu vaccinul COVID-19, potrivit medicului ei de familie Daniela Grillon, care a fost acuzată de vaccinarea persoanelor cu seruri false.

Grillone a fost arestată în februarie 2022 și a fost acuzat în Vicenza de administrare de seruri false și de furnizare de certificate de vaccinare false pentru zeci de persoane de profil înalt din Italia.

În decembrie, La Repubblica a lansat o bombă în timp ce a lansat numele mai multor celebrități și personalități publice care sunt investigate pentru utilizarea certificatelor false de vaccinare împotriva COVID-19.

Fostul nr. 26 mondial, Camila Giorgi, și numele mai multor membri ai familiei sale erau pe listă, iar Corriere del Veneto a adăugat mai multe detalii, în timp ce Grillon a spus autorităților că jucătoarea de tenis a întrebat de la început despre obținerea documentelor de vaccinare false.

Citeste si:  Deulofeu a fost imprumutat la AC Milan

„Familia Giorgi este sub tratament cu mine de mult timp. Camila Giorgi a suferit de așa-zisa durere la cot din cauza tenisului”, a declarat ea pentru Corriere del Veneto.

„Cu puțin înainte de începutul verii, ea venise să ceară posibilitatea de a obține dovezi false pentru toate vaccinurile obligatorii, precum și pentru vaccinul COVID.

„Pot confirma cu absolută certitudine că niciunul dintre vaccinurile împotriva familiei Giorgi nu a fost efectiv administrat. Nu am primit nicio plată în acest caz.”

Giorgi a jucat anul trecut la mai multe turnee, inclusiv Australian Open și US Open, care au permis doar jucătorilor care au fost vaccinați împotriva COVID-19 să concureze.

Cu toate acestea, ea va fi pe tabloul principal pentru Melbourne Park Grand Slam, deoarece în prezent este pe locul 66 în clasamentul WTA.