Sabalenka și Kasatkina rezervă locurile în finala WTA

Aryna Sabalenka și Daria Kasatkina și-au asigurat joi calificarea în finala WTA, în timp ce o confruntare între Maria Sakkari și Veronika Kudermetova la Guadalajara va decide locul final la evenimentul de încheiere a sezonului din turul feminin. Finala WTA, cu cei mai buni opt jucători de simplu și echipe de dublu din lume, va începe la Fort Worth, Texas, pe 31 octombrie.

Kasatkina, care a fost învinsă de puțin timp cu 6-3, 2-6, 6-3 de Anna Kalinskaya, își va face debutul în finala sezonului după ce a câștigat la San Jose și Granby, în timp ce Sabalenka, clasată pe locul patru, va avea a doua apariție.

Citeste si:  Trofeu pentru Mergea și Marach

A patra cap de serie, grecoaica Sakkari și-a păstrat vii speranțele de a ajunge în finală, supraviețuind unei înfrangeri din primul set ripostând în ultimele seturi pentru a o învinge pe americanca Danielle Collins cu 5-7 6-3 6-3.

Sakkari o va înfrunta pe Kudermetova, care a învins-o pe letona Jelena Ostapenko cu 6-4 și 6-4, iar câștigătoarea acelui meci va câștiga ultimul loc de calificare oferit la finală.