Romelu Lukaku și Marcelo Brozovic au declarat forfait în fața Barcelonei

lukaku

În ajunul confruntării cu FC Barcelona, pentru un meci probabil decisiv în Liga Campionilor, marți de la  ora 22, antrenorul Interului,  Simone Inzaghi, a confirmat astăzi absențele lui Romelu Lukaku și Marcelo Brozovic.

Antrenorul lui Internazionale Milano, Simone Inzaghi, prezent luni la o conferință de presă în ajunul meciului de la Barcelona, în Liga Campionilor (marți, ora 22.00), a anunțat că Romelu Lukaku și Marcelo Brozovic nu se vor întoarce la echipă.

Afectat la o coapsă de la sfârşitul lunii august, atacantul belgian a fost anunţat iniţial operaţional, dar în cele din urmă va trebui să mai aştepte câteva zile. Mijlocașul croat s-a accidentat la coapsa stângă cu Croația în timpul unui meci din Liga Națiunilor din Austria (3-1).

Citeste si:  Roland-Garros: organizatorii confirmă 5.000 de persoane

Lautaro incert?

Antrenorul italian și-a exprimat și îndoielile cu privire la participarea lui Lautaro Martinez, victimă a unei contracturi musculare, în timpul înfrângerii Interului contra AS Roma, în Serie A, sâmbătă trecută (1-2). „Lautaro a făcut în această dimineață un examen care nu a scos la iveală nicio accidentare. Astăzi va face un antrenament parțial, mai trebuie să vorbesc cu medicii și cu jucătorul pentru a-i evalua starea fizică” a declarat Inzaghi.