Roland Garros. Cinci jucători excluși de teste pozitive la coronavirus

roland garros

Fostul jucător mondial număr 23, Damir Dzumhur, nu a avut voie să se alăture partidelor de calificare de la Roland-Garros, care încep luni, deoarece antrenorul său, Petar Popovic, a avut rezultate pozitive la Covid-19. Dar acest rezultat pare imposibil pentru acesta din urmă, deoarece el a contractat coronavirusul la începutul lunii iulie.

Există deja între cinci și cincisprezece cazuri pozitive enumerate de verificările Covid, efectuate în cadrul turneului Roland-Garros, ale cărui calificări încep luni la ora 10 dimineața! Potrivit cotidianului spaniol Marca, ar fi deosebit de îngrijorat jucătorul spaniol Bernabe Zapata Miralles, al 144-lea jucător ATP, care tocmai câștigase Challenger de Cordenons și pierduse în calificări la Roma împotriva revelației italiene Lorenzo Musetti.

Sârbii Krstin, uzbekul Istomin și americanul Escobedo au dispărut și ei din radarul arenelor de la Roland Garros. FFT nu a confirmat încă aceste informații, dar cazul descalificării bosniacului Damir Dzumhur (locul 23 în lume cu doi ani în urmă) este sigur. La telefon, antrenorul său franco-sârb Peta Popovic ne-a explicat, lequipe.fr, între dezgust și furie, ce li s-a întâmplat.
” Nu este deloc Damir care este pozitiv, testul meu a fost la limita dintre pozitiv și negativ. Am făcut douăzeci sau douăzeci și cinci de teste, în ultimele treizeci și cinci de zile, între Statele Unite, Italia și chiar aici, la Paris, unde am fost de șase zile și unde a fost primul test negativ. Dar, de când am avut coronavirusul în urmă cu două luni și jumătate, există anticorpi care uneori pot da rezultate greșite.”

 

Citeste si:  Simona Halep a fost înconjurată de fani la ieșirea din restaurant. A primit un cadou inedit!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*