Robinho, condamnat pentru viol şi umilirea brutală a unei tinere de 23 ani (motivarea sentinţei)

Curtea de Apel din Milano, care l-a condamnat în decembrie pe fotbalistul Robinho la nouă ani de închisoare pentru violarea unei tinere de 23 ani în 2013, a explicat în motivarea sentinţei că brazilianul a supus victima la umilinţe brutale şi a deturnat investigaţia în mod premeditat, conform ziarului italian ”La Repubblica”, citat de EFE.

Robinho s-a numărat printre cele şase persoane acuzate că au participat la un viol în grup, a cărui victimă a fost o tânără de 23 de ani într-un bar de noapte din Milano. Vinovaţii au fost condamnaţi, de asemenea, să plătească tinerei daune în valoare de 60.000 euro.

Instanţa a motivat decizia contra lui Robinho prin ”dispreţul” arătat faţă de victimă şi supunerea ei la ”umilinţe brutale”. În plus, Curtea de Apel a constatat intenţia lui Robinho de a deturna investigaţia, oferind autorităţilor o versiune falsă şi coroborată anterior cu cea a prietenului său care a participat la viol.

Citeste si:  Roberto Firmino revine la Liverpool, în Premier League

Fost jucător al echipelor Real Madrid şi Manchester City, Robinho evolua la AC Milan în momentul faptei, când alături de amicul său Ricardo Falco a violat o tânără albaneză care îşi sărbătorea ziua de naştere într-un cunoscut local din Milano.

Robinho, 36 ani, a dezminţit acuzaţiile în 2014, când presa a aflat că este anchetat pentru viol. În cariera lui, el a câştigat titlurile de campion în Brazilia (2002, 2004), Spania (2007, 2008), Italia (2011), China (2015) şi Turcia (2020). La naţionala Braziliei are 100 de selecţii şi 28 de goluri.

AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*