Revenire de succes pentru Begu

Irina-Camelia Begu

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 4 şi locul 53 WTA, s-a calificat, marţi, în turul doi la Acapulco (Mexic), turneu dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, după ce a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/3), 3-6, 6-4, după trei ore şi un minut, pe Timea Bacsinzky (Elveţia), poziţia 333 în ierarhia mondială.

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu a declarat, marţi, după victoria din primul tur de la Acapulco, că meciul cu Timea Bacsinszky nu a fost uşor, dar este fericită că a reuşit calificarea, informează site-ul wtatennis.com. „Condiţiile de joc nu au fost deloc uşoare, atmosfera a fost umedă. Adversara mea nu a avut nimic de pierdut şi a dat totul în meci. Nu a fost uşor, dar sunt fericită că am câştigat. Am avut multe şanse şi în primul şi în al doilea set, dar nu am reuşit să le fructific. Până la urmă sunt bucuroasă că totul a ieşit bine şi a câştigat. Vreau să mă întorc în fiecare an la Acapulco, îmi place acest turneu. Organizarea, petrecerea, totul este perfect aici. Sunt într-adevăr fericită aici”, a spus Begu. Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 4 şi locul 53 WTA, s-a calificat în turul doi la Acapulco (Mexic), turneu dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. Begu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/3), 3-6, 6-4, după trei ore şi un minut, pe Timea Bacsinzky (Elveţia), poziţia 333 în ierarhia mondială. Acesta a fost primul turneu pentru Begu după Australian Open, bucureşteanca confruntăndu-se cu probleme medicale.

În turul doi, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Eva Birnerova (Cehia), locul 109 WTA, şi Anna Tatişvili (Georgia), poziţia 74 în clasamentul mondial. Pentru calificarea în turul doi la Acapulco, Begu va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.950 de dolari.

GALLOVITS PE TABLOU

Edina Gallovits-Hall, locul 103 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Acapulco (Mexic). Gallovits-Hall a beneficiat, în ultimul tur al calificărilor, de abandonul sportivei Iaroslava Şvedova (Kazahstan), poziţia 160 în ierarhia mondială, la scorul de 4-6, 6-1. În runda inaugurală, Edina Gallovits-Hall o va întâlni pe Greta Arn (Ungaria), locul 65 WTA. Pentru calificarea pe tabloul principal de la Acapulco, Gallovits-Hall va primi 16 puncte WTA şi un cec în valoare de 1.725 de dolari.

 

Citeste si:  Sezon incheiat pentru Ashley Young

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*