Rafael Nadal: „E prea frig ca să joci”

Dacă spaniolul nu a fost supărat că a trebuit să-și joace sfertul de finală împotriva lui Jannik Sinner foarte târziu, el a recunoscut totuși că frigul era mai mult decât la limită pentru a juca un meci de tenis.

Rafael Nadal (calificat în semifinale): „Bineînțeles, nu este ideal să termini un meci la 1:30. Dar, cu două zile libere, nu este mare problemă. Cu toate acestea, problema este vremea. E prea frig ca să joci. Sincer, este foarte, foarte frig să joci tenis. Știu că fotbaliștii joacă în aceste condiții, dar sunt în mișcare tot timpul. Ne mișcăm, ne oprim, ne întoarcem. Cred că este cam periculos pentru corp să joace în aceste condiții foarte dificile”.
”Nu prea știu de ce au programat cinci meciuri pe Chatrier. A fost un risc. Acum joc contra lui Diego (Schwartzman) în semifinale, desigur că este o provocare. Joacă foarte bine și a avut un joc incredibil împotriva unuia dintre cei mai buni jucători din lume (Dominic Thiem), mai ales pe această suprafață. Sosește cu mare încredere acumulată în ultimele două săptămâni: finală la Roma, semifinală aici. M-a bătut la Roma, este un plus pentru încrederea lui, știu asta” a mai adăugat Rafael Nadal.
Citeste si:  Accidentat la încheietura mâinii, Dominic Thiem se retrage de la Wimbledon

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*