Rafael Nadal a ieșit de la Masters 1000 Montreal

nadal

Spaniolul Rafael Nadal a anunțat vineri pe contul său de Twitter că nu va participa la Masters 1000 de la Montreal din cauza unui „mic disconfort” resimțit „după antrenament”.

Mallorcanul nu a mai jucat într-un turneu din Turul ATP de la retragerea sa înainte de semifinala de la Wimbledon împotriva lui Nick Kyrgios, din cauza unei rupturi abdominale care l-a împiedicat să servească corespunzător.

„Totul a mers bine în ultimele săptămâni. Acum patru zile am început să mă antrenez pentru a servi și ieri, după antrenament, am simțit un mic disconfort care era prezent și astăzi”, a explicat Nadal pe rețeaua de socializare.

Citeste si:  Roger Federer renunță la Jocurile Olimpice de la Tokyo

„Trebuie să fiu atent în această etapă și să mă gândesc la sănătatea mea”, a detaliat pe Twitter spaniolul, care deține recordul la numărul de turnee de Grand Slam câștigate (22). Nadal încă nu a participat la niciun eveniment de la începutul turneului american, care oferă în mod tradițional mai multe turnee pe hard-court în pregătirea pentru US Open (29 august-11 septembrie), pe care încă speră să-l joace.