PSG: Neymar și Icardi au declarat forfait împotriva lui Lille

neymar puma

Neymar, care „a beneficiat de un supliment terapeutic”, în această sâmbătă, și Mauro Icardi, care a rămas „în îngrijire pentru durerea la piciorul stâng”, sunt revocați pentru călătoria la Lille, duminică, în cadrul celei de-a 23-a etape de Ligue 1.

Dacă starea lui pare să se îmbunătățească și a făcut cunoscut vineri prin postarea unui videoclip pe rețelele de socializare, Neymar, care sâmbătă sărbătorește 30 de ani, va trebui să mai aștepte puțin pentru a relua competiția. În timp ce a putut să participe la un capăt al ședințelor colective de joi și vineri, brazilianul „a beneficiat de un supliment terapeutic astăzi (sâmbăta aceasta), pentru care va rămâne să lucreze în cameră timp de 48 de ore înainte de a-și relua protocolul. recuperare parțială cu lotul”, a anunțat clubul francez PSG. Neymar va fi, evident, absent pentru călătoria la Lille de duminică seara (debutul la 21:45), la sfârșitul celei de-a 23-a etape de Ligue 1.

Citeste si:  Rugbystul neozeelandez Benji Marshall a fost trimis în carantină după ce a sărutat o reporteră

Nici Mauro Icardi nu va putea participa la acest meci. Argentinianul „a rămas în tratament pentru durerea la piciorul stâng. Un nou tratament se va face la începutul săptămânii”, a anunțat clubul parizian. În plus, Sergio Ramos „lucrează în interior și va relua cursele la jumătatea săptămânii viitoare”, în timp ce Keylor Navas „a rămas în interior pentru antrenament individual după revenirea din selecție”. Georginio Wijnaldum (gleznă) ar trebui să se alăture grupului săptămâna viitoare.