Programul sezonului 2022/2023 din Premier League a fost dezvăluit

Premier League a dezvăluit programul pentru sezonul următor joi dimineață. Liverpool va călători la Old Trafford pe 20 august și va găzdui Manchester City pe 15 octombrie.

Echipele mari și mici din Premier League sunt acum fixate. Organizatorul campionatului Angliei a dezvăluit joi dimineață calendarul sezonului 2022/2023. Oportunitatea cluburilor de a marca în calendarul lor cele mai importante întâlniri, în special pentru Liverpool și Manchester City, favorite la titlu.

Primul act al duelului lor se va disputa la Liverpool în weekendul din 15 octombrie, iar returul, la Manchester, va avea loc pe 1 aprilie. Noii coechipieri ai lui Darwin Nunez vor spera mai întâi să învingă pe cealaltă Manchester, United, din 20 august în cursul celei de-a treia zile, pe Old Trafford. Sezonul trecut, cele două întâlniri s-au încheiat la un 5-0 apoi un 4-0 pentru roșii. Vor întâmpina noua echipă a lui Erik ten Hag pe 4 martie 2023.

Citeste si:  Iga Swiatek o învinge pe Vekic pentru a câștiga titlul din San Diego

Pe partea londoneză, primul derby dintre liderii capitalei Angliei va avea loc în a doua etapă între Chelsea și Tottenham în weekendul din 13 august. Primul derby din nordul Londrei dintre Arsenal și Spurs va avea loc pe 1 octombrie pe Emirates Stadium.

Programul primei etape

Vineri 5 august: Crystal Palace – Arsenal.

Sâmbătă 6 august: Fulham – Liverpool, Bournemouth – Aston Villa, Leeds – Wolverhampton, Leicester – Brentford, Newcastle – Nottingham Forest, Tottenham – Southampton, Everton – Chelsea.

Duminică 7 august: Manchester United – Brighton, West Ham – Manchester City.