Prietena lui Taylor Fritz a acumulat zeci de mii de fani într-o oră de la victoria lui Nadal

Tenisul are un nou superstar WAG, acronimul de la nevasta sau iubită de sportiv, iar iubita plină de farmec a vedetei Taylor Fritz a primit încă 30.000 de urmăritori pe Instagram, într-o oră după înfrângerea lui de Rafael Nadal.

Taylor Fritz a făcut furori la Wimbledon luna aceasta, la fel și iubita lui.

Americanul a fost eliminat în sferturile de finală de Rafael Nadal, joi, într-un maraton epic de cinci seturi care a durat patru ore și 20 de minute pe terenul central. Fritz a fost încurajat de iubita lui, Morgan Riddle, care părea să trăiască fiecare moment al meciului, în timp ce camerele o priveau în mod repetat.

Noua expunere TV a sporit profilul influențeriței media în vârstă de 24 de ani atât de mult încât a adăugat aproximativ 30.000 de urmăritori pe Instagram, în ultima oră de 6-3, 5-7, 6-3 5-7, 6-7,  înfrângerea în fața lui Nadal.

Citeste si:  Cinci românce pe tabloul de calificări de la Wimbledon

Riddle, care a relatat șederea ei la Londra pe profilurile ei de pe rețelele de socializare, are peste 86.000 de urmăritori pe Instagram și peste 250.000 de urmăritori TikTok.

Riddle a fost văzută, de asemenea, încurajându-și iubitul la Openul Francez în mai și a fost alături de Fritz când l-a învins pe Nadal în finala de la Indian Wells în martie pentru a câștiga prima sa coroană Masters 1000. Numărul 14 mondial, americanul a ajuns la Wimbledon după ce a câștigat pentru a doua oară Rothesay International la Eastbourne. Jucând în primul său sfert de finală de Grand Slam, Fritz părea pregătit pentru o apariție primară într-o semifinală de la Wimbledon, deoarece Nadal se luptă cu o accidentare abdominală și părea aproape să se retragă.