Paulo Dybala este incert pentru Champion League

Paulo Dybala

Atins la coapsa stângă duminică seară, atacantul argentinian al lui Juventus Torino este incert pentru returul etapelor eliminatorii din Liga Campionilor, contra Lyonului, pe 7 august.

Paulo Dybala este incert pentru runda eliminatorie din etapa a doua a Ligii Campionilor dintre clubul său, Juventus Torino, împotriva lui Olympique Lyonnais, care a câștigat cu 1-0 în prima etapă. Întâlnirea va avea loc pe 7 august la Torino.

Atacantul argentinian, care a ieșit de pe teren înainte de încheierea meciului câștigat cu 2-0 împotriva lui Sampdoria duminică seară, s-a accidentat la coapsa stângă. Primele examene au relevat, potrivit Juve, „o alungire a mușchiului femural al coapsei stângi. Starea sa de sănătate va fi evaluată în fiecare zi”.

Citeste si:  Antrenorul lui Ingolstadt a fost demis

Vindecarea acestui tip de accidentare durează între 10 și 15 zile. Dybala, în vârstă de 26 de ani, va rata astfel ultimele două meciuri din Serie A împotriva lui Cagliari și Roma din această săptămână. Cât despre Douglas Costa, rezervă de lux, accidentat la coapsa dreaptă săptămâna trecută, el va rata meciul de retur cu OL. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*