Patrick Vieira a fost demis pe 17 martie și toată lumea a făcut aceeași glumă

Patrick Vieira și-a părăsit postul de antrenor al echipei din Premier League, Crystal Palace, după o serie de 12 meciuri fără victorie și toată lumea a observat data la care s-a întâmplat. O declarație pe site-ul clubului Palace a președintelui Steve Parish spunea: „Cu regret enorm a fost luată această decizie dificilă”.

„În cele din urmă, rezultatele din ultimele luni ne-au plasat într-o poziție precară în ligă și am simțit că este necesară o schimbare pentru a ne oferi cele mai bune șanse de a păstra statutul de Premier League. Acestea fiind spuse, impactul lui Patrick de când s-a alăturat nouă în vara lui 2021 a fost semnificativ. și este ținut în cea mai înaltă considerație de mine și de toți colegii săi. A condus echipa la o semifinală de pe Wembley FA Cup și la locul 12, sezonul trecut, jucând un fotbal interesant, care a fost o campanie provocatoare și crucială pentru club, având în vedere schimbările pe care le-am făcut echipei înainte de sosirea lui. Patrick a dat totul clubului și îi mulțumim cu toții lui și echipei sale pentru serviciile oferite. De asemenea, îi dorim lui Patrick, Osian, Kristian și Saïd tot binele pentru viitorul lor.”

Citeste si:  Adnan Januzaj la Real Sociedad

Vieira a preluat conducerea echipei din sudul Londrei în iulie 2021 și a reușit să conducă echipa către o semifinală de FA Cup. Cu toate acestea, rezultatele nu au fost la fel în ultimele luni, ultima lor victorie având loc pe 6 noiembrie împotriva lui West Ham United.

Pe rețelele de socializare, fanii fotbalului au observat că Vieira a fost concediată pe 17 martie, ceea ce tocmai se întâmplă cu marea zi a Sf. Patrick. Deși Vieira nu are nimic în comun cu sfântul patron al Irlandei, oamenii tot credeau că este puțin dur.