Passarella vrea sa mai vanda jucatori lui AS Roma

Stiri fotbal: Vara trecuta, Roma le-a facut o impresie buna celor de la River Plate, achizitionandu-l de la clubul argentinian pe Erik Lamela.

Pentru mijlocasul ofensiv, nascut in 1992, clubul italian a platit circa 17 milioane de euro, o cifra importanta pentru un jucator asa de tanar. Lamela face intr-adevar magie pe teren si a reusit sa-i cucereasca nu doar pe coechipierii sai, sar si pe suporteri. Banii incasati de River Plate, retrogradata pentru prima oara, i-a permis echipei sa se salveze de la faliment, platindu-si creditorii. Din acest motiv, relatiile dintre cele doua cluburi sunt foarte bune.

Azi, presa argentiniana  revelat ca presedintele lui River Plate, Daniel Passarella se afla in Italia pentru a ceda alti doi talenti argentinieni, Ezequiel Cirigliano (1992) si Lucas Ocampos (1994). Jucatorii plac deja mult cluburilor europene si mai ales acelor italiene.

Agentul Jose Alberti a declarat: „Da, Passerella se afla in Italia pe motiv de afaceri. Ocampos si Cirigliano plac multor cluburi europene, iar el fiind presedintele lui River Plate trebuie sa incerce sa vanda aceste talente pentru a mentine clubul in conditii financiare sanatoase. Sunt doi jucatori talentati pe care i-am putea vedea in Italia din iunie”.

Alberti a dezvaluit ca AS Roma este avantajata: „Achizitionarea lui Lamela a salvat clubul argentinian de la faliment.  Din acest motiv, clubul italian este primul pe care River Plate il anunta cand jucatorii devin disponibili”.

Giallorossi, deci, ar putea bate concurenta in ceea ce priveste talentele argentiniene. Lamela a dat deja rezultate bune la Roma. Faptul ca este inca tanar, il impinge totusi sa faca unele gesturi imature, ca si reactia impotriva lui Chellini in urma careia si-a procurat eliminarea din Cupa Italiei in meciul cu Juventus. Dar este, fara indoiala, un jucator cu potential inalt.

Citeste si:  Echipele participante la clasicul Paris-Nice

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*