Organizatorii rămân încrezători înainte de startul Australian Open

australian open

În timp ce turneele de la Melbourne au fost suspendate timp de 24 de ore, după descoperirea unui caz de Covid, președintele Australian Open Craig Tiley și-a exprimat optimismul pentru ceea ce va urma.

Craig Tiley (președintele Australian Open): „Suntem absolut încrezători că Australian Open va avea loc. Suntem alături de acești 507 de oameni și, în special, de cei 160 de jucători care aveau nevoie să susțină un test. Probabilitatea de a exista o problemă este foarte scăzută și se așteaptă ca toți jucătorii să dea rezultate negative. Apoi vom continua să jucăm mâine, vineri, așa cum am planificat inițial. Și dacă ar fi să o luăm de la capăt, atunci tot aici ajungeam”.

Citeste si:  Un spectator strigă „Loser!”, Medvedev îl confruntă

Mai avem trei săptămâni și jumătate de tenis, mai avem multe meciuri de jucat și intenționăm să ne ținem de programul inițial, după astăzi. Ce se întâmplă în continuare va depinde în mod evident de testele din această seară și de astăzi, dar din nou, probabilitatea ca oricare dintre acestea să fie pozitive este foarte mică. Așadar, suntem ocupați în principal cu respectarea planului inițial în jurul desfășurării evenimentului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*