Open-ul Sportsin a ajuns la final!

Clubul sportiv ”Sportsin” Arad și agenția media sportsin.ro au organizat prima ediție a turneului de volei pe plajă, dotat cu premii în valoare de 3.600 de lei, cu participarea a celor mai bune echipe din întreaga țară.

Pe parcursul a trei zile, cele două terenuri ale Direcției Județene de Sport și Tineret Arad au fost ocupate de jucători și jucătoare, meciurile, de calitate, fiind apreciate de spectatorii prezenți. Dacă vineri sportivii au fost răsfățați cu Pizza Savori, sâmbătă a fost ziua organizatorilor de a oferi un gulaș de vițel, apreciat de toată lumea. Duminică a fost o zi ocupată doar pentru fazele finale ale competiției, notă bună pentru echipele eliminate care au stat până la finalul competiției. După meciurile din semifinale și finale, s-au stabilit și câștigătorii competiției astfel:

Turneul feminin:

Locul 1 a fost adjudecat de echipa ”Felinele feroce” formată din Andreea Maxim și Alexandra Bikfalvi

Locul 2 a fost ocupat de echipa organizatorilor, Sportsin, formată din Cătălina Bosuioc și Roxana Haidu

Locul 3 a fost câștigat de ”Punch”, formată din Ana Maria Iozu și Jauca Roxana, după un meci antrenant în fața micuțelor de doar 12 respectiv 14 ani, arădencele Maria Baciu și Briana Fekete.

Citeste si:  Galeria foto a turneului Open Sportsin

Turneul masculin:

Cele mai așteptate meciuri, fiind prezente echipe de top de pe teritoriul țării, au fost un adevărat regal voleibalistic, turneul a fost câștigat de echipa Fan Arad, formată din Cătălin Lelea și Emil Lung.

Spectaculoasa finală s-a jucat în două seturi, finaliștii fiind tot de la o echipă arădeană, Westar, formată din Sergiu Gligor și Laurean Crișan.

Locul 3 a fost ocupat de CSUV Timișoara, echipă formată din Dragoș Unguraș și Sergiu Rodina.

Menționăm arbitrajul format din Alexandru Firte, Simona Nițu Cătălina Bosuioc, care s-a ridicat la cel mai înalt profesionism. Totodată mulțumim Cătălinei Bosuioc, co-organizatoarea noastră pentru implicarea din ultimele două săptămâni!

Redacția noastră promite organizarea ediției secunde, anul viitor, și mulțumește tuturor echipelor pentru comportarea exemplară și profesionalismul de care au dat dovadă. Mulțumim!

 

 

1 trackback / pingback

  1. Un weekend fierbinte pe plajă la Open-ul Sportsin | Sportul Aradean

Comentariile sunt închise.