Oana Gavrilă: ”Îmi doresc anul acesta să particip la WTA București”

O cheamă Oana Gavrila, are 21 de ani si este din Craiova. În prezent se antreneaza in Bucuresti la Tenis Club Galaxy cu antrenorul Ion Moldovan. Acum este pe locul 469 WTA iar cea mai inalta pozitie a fost 437.

1, Anul 2019 și-a consumat ultima filă, acum, dacă îți rememorezi amintirile acestui an poți să îmi spui cum a fost pe ansamblu întregul an?

O.G:Pentru mine anul 2019 a fost un an de regăsire, a jocului si a încrederii dupa o perioada de accidentare. Am avut rezultate bune si am reusit sa leg multe turnee, ceea ce din punct de vedere fizic a fost un castig.

2, Care a fost cea mai bună performanță pe care ai obținut-o în 2019, sau cea mai mare realizare?

O.G: In anul 2019 rezultatele mele cele mai importante au fost: la simplu – 3 finale si un turneu ITF castigat, de 15.000, in Grecia, la Heraklion. 

3, Din punct de vedere fizic, la ce procentaj consideri că te-ai situat și dacă ai avut probleme medicale serioase

O.G: Din fericire, in anul 2019 am fost ferită de accidentări si am putut să-mi ating obiectivul de 24 de turnee jucate (in 2018 am avut o accidentare la genunchi). Fizic, consider ca am fost in jur de 70%.

4, La care turneu ți-a plăcut cel mai mult să participi

O.G: In Grecia pot spune că mi-a placut cel mai mult, a fost turneul unde jocul meu s-a legat cel mai bine, unde m-am simtit excelent in toate meciurile, reușind astfel să închei turneul asa cum mi-am dorit. De asemenea, marea si caldura ma fac sa ma simt mult mai bine si mai relaxată.

Citeste si:  Sabău a pătruns pe tablou la Sibiu!

5, Anul acesta care va fi strategia ta și care va fi turneul cel mai important la care dorești să participi

O.G: Anul acesta mi-am propus sa fac niste schimbari in abordarea mea legate de antrenamentul de tenis si pregătire fizica si sper ca se va vedea in turneele ce vor urma. Voi face un presezon mai lung, iar in luna februarie voi merge la primul turneu.

Imi doresc ca anul acesta sa particip la turneul WTA de la București.

6, Cel mai important moment din anul trecut și cea mai mare dezamăgire

O.G: Cel mai important moment il pot considera mutarea in Bucuresti din Craiova care m-a maturizat si mi-a aratat ce inseamna responsabilitatile unui adult din viata de zi cu zi. Noi in tenis, suferim dezamăgiri la fiecare înfrângere, dar cele mai dureroase cred ca sunt cele dintr-o finala. 

7, Obiectivul pe care vrei să îl atingi în acest an, mă refer la clasare

O.G: Din punct de vedere al clasamentului, obiectivul meu pe anul acesta va fi o clasare în top 350 la finalul anului.

Pagina de Facebook: Oana Gavrila

https://m.facebook.com/Oana-Gavrila-2024306961162241/

Instagram: oana_gavrila

https://www.instagram.com/oana_gavrila/

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*