O plângere pentru spălare de bani a fost depusă în Argentina împotriva companiei lui Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi

Firma Wandei Nara, soția lui Mauro Icardi, face obiectul unei plângeri pentru spălare de bani. Firma în cauză, Work Marketing Football SRL, administrează în special interesele atacantului argentinian de la  PSG.

Potrivit cotidianului sportiv argentinian Olé, în Argentina a fost depusă o plângere pentru „corupție structurală” și „spălare de bani” împotriva companiei Work Marketing Football SRL, condusă de Wanda Nara, și care gestionează în principal banii câștigați de atacantul PSG-ului,  Mauro. Icardi. După episodul despărțirii/împăcării din octombrie, cuplul este din nou în centrul ziarelor.

Citeste si:  Roger Federer va juca un singur turneu pe zgură, la Geneva, înainte de Roland Garros

Plângerea a fost depusă de Asociația Independentă a Bunului Public, o asociație condusă de Fernando Miguez, care urmărește abuzurile financiare din țară. Potrivit instituției, cifra de afaceri a companiei nu se bazează doar pe câștigurile oficiale ale lui Mauro Icardi într-o carieră sportivă, ci și pe veniturile neraportate sosite în conturi în afara oricărui contract, pentru a evita plata impozitelor.