Novak Djokovic își anunță participarea la Astana Open și la Rolex Paris Masters

Prezent la Londra în acest weekend pentru Cupa Laver, Novak Djokovic și-a dezvăluit vineri programul pentru finalul anului. Sârbul va participa la Astana Open (3-9 octombrie) și la Rolex Paris Masters (31 octombrie-6 noiembrie).

Prezent la Londra pentru a participa la Laver Cup (23-25 ​​septembrie), Novak Djokovic a profitat de ocazie pentru a-și dezvălui calendarul pentru finalul sezonului. Sârbul în vârstă de 35 de ani a anunțat că va participa la două turnee la care nu a participat niciodată.

Fostul nr. 1 mondial va juca Tel Aviv Open (26 septembrie – 2 octombrie) și a primit un wild card pentru a se alătura tabloului final și tragerii la sorți a Astana Open, care va avea loc la Nur-Sultan (3 – 9 octombrie). Acest ultim turneu, adăugat de ATP în calendarul său în 2020, prezintă o distribuție interesantă: Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Andy Murray și Stan Wawrinka vor fi prezenți în Kazahstan.

Citeste si:  Flanagan a fost condamnat pentru agresiune

Ultimul turneu din programul sârbului este Paris Masters 1000. Câștigător de șase ori al Rolex Paris Masters (31 octombrie – 6 noiembrie), Novak Djokovic va fi prezent la Paris.