Novak Djokovic își anunță participarea la Astana Open și la Rolex Paris Masters

Novak Djokovic își anunță participarea la Astana Open și la Rolex Paris Masters

Prezent la Londra în acest weekend pentru Cupa Laver, Novak Djokovic și-a dezvăluit vineri programul pentru finalul anului. Sârbul va participa la Astana Open (3-9 octombrie) și la Rolex Paris Masters (31 octombrie-6 noiembrie).

Prezent la Londra pentru a participa la Laver Cup (23-25 ​​septembrie), Novak Djokovic a profitat de ocazie pentru a-și dezvălui calendarul pentru finalul sezonului. Sârbul în vârstă de 35 de ani a anunțat că va participa la două turnee la care nu a participat niciodată.

Fostul nr. 1 mondial va juca Tel Aviv Open (26 septembrie – 2 octombrie) și a primit un wild card pentru a se alătura tabloului final și tragerii la sorți a Astana Open, care va avea loc la Nur-Sultan (3 – 9 octombrie). Acest ultim turneu, adăugat de ATP în calendarul său în 2020, prezintă o distribuție interesantă: Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Andy Murray și Stan Wawrinka vor fi prezenți în Kazahstan.

Citeste si:  Emma Răducanu, calificată în optimi la Indian Wells; Bianca Andreescu, eliminată de Iga Swiatek

Ultimul turneu din programul sârbului este Paris Masters 1000. Câștigător de șase ori al Rolex Paris Masters (31 octombrie – 6 noiembrie), Novak Djokovic va fi prezent la Paris.

Tagged with

Sari la bara de unelte