Niculescu joacă cu Zvonareva la Doha!

monica niculescu

Monica Niculescu (locul 31 WTA) vs Elena Vesnina (Rusia; locul 54 WTA) 6-1, 6-0 în primul tur al turneului Qatar Open și sportiva originară din Slatina și-a mai asigurat 70 de puncte WTA. În turul secund, românca o va întâlni pe Vera Zvonareva, locul opt mondial, care poate afirma cu ușurință „săptămâna și românca”, după ce săptămâna trecută s-a întâlnit la Pattaya City cu Sorana Cîrstea, rusoaica părăsind terenul la 2-2 în setul decisiv.

Meciul a durat doar 64 de minute, în care Niculescu a făcut 6 break-uri din 9 posibilități, rusoaica având 8 posibilități de break, fără însă să concretizeze vreuna. Românca a egalat la unu bilanțul confruntărilor directe, cealaltă întâlnire având loc tot pe hard, în 2010, în semifinale la Tashkent, scor 6-3, 3-6, 6-4.

A TREIA PREZEN’[ LA QATAR OPEN

Niculescu a mai participat la Doha în 2008 și 2011. În 2008 a trecut de calificări, ajungând până în turul secund al tabloului principal, fiind eliminată de austriaca Bammer, 6-4 în decisiv. La ediția de anul trecut, Niculescu a părăsit turneul încă din primul tur al calificărilor, 1-6, 4-6 cu nemțoaica Barrois.

Citeste si:  Patru românce pe tabloul principal la WTA Miami

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*