Nicoleta Dascălu: ”Imi place sa joc unde sunt oameni care ne incurajeaza!”

Un turneu perfect pentru pitesteanca Nicoleta Dascalu și un salt sub 300 WTA, dupa izbanda din Ungaria, caracteristica anului 2019. Legitimată la CSM București, Nicoleta se antreneaza la Pitesti cu Eduard Anghelache si Laurentiu Gavrila.

1, Anul 2019 și-a consumat ultima filă, acum, dacă îți rememorezi amintirile acestui an poți să îmi spui cum a fost pe ansamblu întregul an?

N.D: Anul 2019 a fost unul neasteptat. Am inceput anul cu ganduri de renuntare datorita ultimilor 2 ani grei si plini de accidentari, dar oarecum am reusit sa ma relaxez la inceputul lunii mai si ceea ce credeam ca e ultimul turneu (Torun) a fost altceva si am zis sa ma joc inca o saptamana. Si de acolo a inceput anul 2019 care s a terminat cu reintrarea in top 300.

2, Care a fost cea mai bună performanță pe care ai obținut-o în 2019, sau cea mai mare realizare?

N.D: Cel mai bun rezultat a fost turneul din Ungaria, cu premii de 60 000$, castigat venind din calificari, unde am batut jucatoare de top 100, printre care si Irina Begu.

3, Din punct de vedere fizic, la ce procentaj consideri că te-ai situat și dacă ai avut probleme medicale serioase?

N.D: Nu pot sa estimez un procentaj anume, dar sunt fericita ca nivelul meu fizic a urcat de la o saptamana la alta si am avut continuitate in pregatire. Asta e cel mai important momentan pentru mine, sa stau departe de accidentari.

4, La care turneu ți-a plăcut cel mai mult să participi?

N.D: Nu am avut un turneu favorit, imi place sa joc unde sunt oameni care ne incurajeaza. Asta ma motiveaza mult pe mine.

5, Anul acesta care va fi strategia ta și care va fi turneul cel mai important la care dorești să participi?

N.D: Anul acesta vreau sa joc cat mai mule meciuri, asa imi cresc nivelul si imi doresc sa prind Roland Garros-ul. Daca nu, un Grand Slam ramane obiectivul.

6, Cel mai important moment din anul trecut și cea mai mare dezamăgire?

N.D: Un moment important, de care imi aduc aminte, e acela cand am decis sa joc turneul de la Torun, nu eram intr o stare buna mental si nu imi mai regaseam motivatia. Prietenii si echipa m-au incurajat si sunt foarte recunoscatoare ca a iesit bine pana la urma. Dezamagita nu prea sunt de obicei, nu-mi creez asteptari.

7, Obiectivul pe care vrei să îl atingi în acest an, mă refer la clasare

N.D: Top 200 ramane un obiectiv realist, asta e minimul.

Facebook: https://www.facebook.com/DascaluNicoletaOfficialPage/

Instagram https://www.instagram.com/nicoletadass/

Citeste si:  Sponsor pe tricou poate fi si o actrita porno

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*