Nick Kyrgios recunoaște că „pierde literalmente meciuri de tenis” dacă echipa sa preferată de baschet a pierdut

nick kyrgios

Ultimele comentarii controversate ale australianului vin în momentul în care a fost pălmuit cu o amendă de 8.200 de lire sterline pentru comportamentul său în primul tur la Wimbledon

Kyrgios și-a păstrat calmul în meciul din turul al doilea împotriva lui Filip Krajinovic și îl înfruntă pe Stefanos Tsitsipas în turul trei. Cu toate acestea, într-un interviu pentru Tennis Channel, Kyrgios a sugerat că a pierdut în mod deliberat meciuri dacă echipa Boston Celtics ar fi suferit o înfrângere grea.

„Am aruncat literalmente meciuri de tenis dacă au pierdut Celtics în overtime”, a spus australianul.

„Dacă cineva joacă cu mine și știe că Celtics au pierdut, aceasta este șansa lui. Aceasta este cu siguranță șansa ta să mă joci în acea zi. Ghinion pentru Stefanos Tsitsipas, sezonul NBA s-a terminat. Mă uit literalmente la streamuri live, totul. Abia ratez un meci și dacă pierd sunt într-o dispoziție destul de proastă.”

Citeste si:  Mikaela Shiffrin şi Shaun White, liderii delegaţiei de 222 de sportivi a Statelor Unite la JO 2022

S-a anunțat joi seara că tânărul de 27 de ani a fost amendat cu 10.000 de dolari, puțin peste 8.200 de lire sterline, pentru comportamentul său în primul tur.

Kyrgios a recunoscut anterior că a scuipat în direcția unui fan care îl „înjura” și a numit un judecător de linie „trișător”, în victoria de cinci seturi. După ce l-a învins pe Krajinovic pe terenul 2, joi, Kyrgios a spus: „Bănuiesc că doar din punct de vedere al performanței personale, performanța mea din primul meu tur nu a fost acolo unde îmi doream să ajung”.