Nick Kyrgios a renunțat la Openul Francez după ce s-a accidentat în urma unui jaf la domiciliu

nick kyrgios

Tenismanul Nick Kyrgios nu se va pregăti pentru Openul Francez, de la sfârșitul acestei luni, după ce a suferit o accidentare în timpul unui jaf la casa lui de la începutul lunii mai.

În timpul unui incident din Canberra, Australia, pe 1 mai, mama lui Kyrgios ar fi fost ținută sub amenințarea armei de un individ, care a furat Tesla jucătorului de tenis australian, a spus poliția.

Agentul lui Kyrgios, Daniel Horsfall, a anunțat joi dimineață că clientul său nu va participa la Openul Francez din cauza unei răni pe care a suferit-o în timpul incidentului.

Horsfall a indicat că rănirea a fost la piciorul stâng, dar cauza accidentării nu este cunoscută cu exactitate, explicând că bănuiesc că a avut loc în timpul în timpul jafului de la domiciliul său.

Citeste si:  Carlos Sainz (Ferrari) acumulează kilometrii

La rândul său, el a clarificat că tânărul de 28 de ani nu stătea pe tușă din cauza rănii la genunchi pe care a suferit-o în ianuarie. Acea accidentare l-a exclus de la Australian Open și a necesitat o intervenție chirurgicală artroscopică.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat în Canberra după ce Kyrgios și poliția au folosit o aplicație de pe telefonul vedetei de tenis pentru a ajuta la depistarea mașinii Tesla furată.