Neymar neagă organizarea unui „mega-Revelion”

Neymar neagă organizarea unui „mega-Revelion”

Neymar a negat, prin intermediul unuia dintre avocații săi, organizarea unei petreceri uriașe pentru a sărbători sfârșitul anului 2020.

În centrul unei noi controverse după dezvăluirile presei braziliene ale unei petreceri gigantice organizate pentru a sărbători sfârșitul anului, în ciuda celui de-al doilea val al Covid-19, Neymar a negat luni seara organizarea unui „mega – revelion”.

În timpul zilei, comunicatul de presă scris de agenția Fabrica, specializată în evenimente, a sugerat totuși contrariul. Fără a cita numele atacantului PSG, ea a indicat că, contrar celor spuse de ziarul O Globo, au fost invitate 150 de persoane – și nu 500 – și că sărbătorile vor avea loc „în conformitate cu standardele de sănătate stabilite. de către organismele publice ”.

Citeste si:  Novak Djokovic, nevaccinat, va avea voie să joace Mastersul italian

” Nu !!! Este un eveniment Fabrica. Nu are nicio legătură cu Neymar ”, a declarat pentru AFP unul dintre avocații brazilianului. El a adăugat că Neymar plănuiește să petreacă seara de 31 cu familia sa. „Este alături de familie, de fiul său și de kinetoterapeutul său”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.