Neymar neagă organizarea unui „mega-Revelion”

neymar puma

Neymar a negat, prin intermediul unuia dintre avocații săi, organizarea unei petreceri uriașe pentru a sărbători sfârșitul anului 2020.

În centrul unei noi controverse după dezvăluirile presei braziliene ale unei petreceri gigantice organizate pentru a sărbători sfârșitul anului, în ciuda celui de-al doilea val al Covid-19, Neymar a negat luni seara organizarea unui „mega – revelion”.

În timpul zilei, comunicatul de presă scris de agenția Fabrica, specializată în evenimente, a sugerat totuși contrariul. Fără a cita numele atacantului PSG, ea a indicat că, contrar celor spuse de ziarul O Globo, au fost invitate 150 de persoane – și nu 500 – și că sărbătorile vor avea loc „în conformitate cu standardele de sănătate stabilite. de către organismele publice ”.

Citeste si:  Niciun jucător de la Real Madrid nu a fost eliminat în La Liga, acest sezon

” Nu !!! Este un eveniment Fabrica. Nu are nicio legătură cu Neymar ”, a declarat pentru AFP unul dintre avocații brazilianului. El a adăugat că Neymar plănuiește să petreacă seara de 31 cu familia sa. „Este alături de familie, de fiul său și de kinetoterapeutul său”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*